Loading...
Gaspar Hernàndez
Presenta su nuevo libro

Viernes
4 de Mayo a las 19:00

"Què penses fer amb la teva preciosa, salvatge, única vida?"

Gaspar Hernàndez presentarà a Vivea el seu llibre “La dona que no sabia plorar”, un dels més venuts aquest Sant Jordi

Divendres, 4 de maig a les 19:00 hores l’autor conversarà sobre el llibre i sobre la seva experiència durant la Diada de Sant Jordi amb la coach nutricional y presentadora del programa de televisió “Menja’t el Món”, Marta Vergés

Gaspar Hernàndez presenta en Vivea su libro “La dona que no sabia plorar”

Lugar: vivea · Viladecans · BCN

Fecha y Hora: 4 de Mayo a las 19:30

Entrada Gratuita Las entradas son limitadas. Rogamos reserves la entrada si realmente vas a asistir.

De que trata?

L’escriptor i periodista Gaspar Hernàndez presentarà a Vivea (Viladecans) el seu darrer llibre La dona que no sabia plorar.

La novel·la, que explica la història d’una dona que va bloquejar les seves emocions fins a l’extrem que no podia plorar, ha estat una de les més venudes a l’entorn d’aquest Sant Jordi.

L’autor visitarà Vivea el pròxim divendres 4 de maig a les 19 hores i conversarà amb la Marta Vergés, coach nutricional y presentadora del programa de La2 Menja’t el Món, a més d’autora del llibre Menja’t el tarro.

Marta Vergés i Gaspar Hernàndez parlaran sobre els motius que l’han portat a escriure aquesta novel·la i sobre els temes que aborda, com el bloqueig emocional, el concepte de feminitat, l’alliberament o l’alta sensibilitat.

Després de la presentació, els assistents podran adquirir el llibre signat i gaudir d’un petit tast elaborat per l’equip de Vivea.


Vivea Talks, una aposta pel creixement personal

Amb aquesta presentació, Vivea posa en marxa una nova activitat que vol reforçar les experiències relacionades amb Attitude. Un dels tres pilars que, juntament amb l’alimentació i el ioga, inspiren aquest espai de Viladecans creat i dirigit per Gris Juncadella i Ramon López.

Els Vivea Talks s’inicien aquest mes de maig amb la voluntat de compartir diferents eines de creixement personal de la mà de professionals que aportin el seu coneixement en forma de presentacions, tallers, xerrades o cursos.

Vivea, és un espai ubicat a Viladecans que ofereix activitats relacionades amb l’alimentació conscient, el ioga, la meditació i el creixement personal.

Gaspar Hernàndez és autor de la novel·la El silenci (2009, Destino), amb la que va guanyar el premi Josep Pla. També ha escrit La Terapeuta (2014, Columna) i els assajos periodístics No sóc d’aquest món (2016, Edicions B) i L’ofici de viure bé (2009, Columna).

A Catalunya Ràdio dirigeix i presenta L’ofici de viure un programa sobre psicologia i nova espiritualitat i a TV3 ha presentat el programa L’ofici de viure i Bricolatge emocional.

Plazas limitadas. Reserva tu plaza!

 Anterior  Todos Siguiente